УСЛУГИ

wzemane-na-razmeri

Вземане на размери

Услугата „Посещение за вземане на размери“ е основа за успешния завършек на проекта, наречен ‘‘Пердета за моя дом‘‘.  Консултантите ни ще Ви посетят на място, след уговорен ден и час. Ние ще намерим решение и за най-нестандартните прозорци – скосени, овални, аркообразни или френски. Услугата се заплаща 40лв.

Извити корнизи за стена

Монтаж

Монтажът на корнизите или щорите се извършва професионално, бързо и чисто. Обикновено корнизите и пердетата се монтират по едно и също време и затова е необходимо, помещението да бъде предварително подготвено и изчистено.

Завеси и възглавнички

Ушиване

Магазин за пердета „Парадайс“ предлага ушиване на пердета, римски щори, шалтета, японски стени и възглавнички –  всичко, което може да се изработи от текстил.

Перде и Завеса за нестандартен прозорец

Комплексна услуга

Екипът ни от професионалисти ще посети Вашия дом или офис и ще предложи решение и за най-специфичния прозорец. Също така, ние можем да Ви донесем мостри на платове или щори, за да подберем най-подходящите платове и десени, изцяло съобразени с останалата част от обзавеждането на Вашия дом.

В комплексната ни услуга са включени услуги за вземане на размери за корнизи и щори; цветова консултация за подходящи пердета, завеси или щори; ушиване и монтаж.

Свържете се с нас на телефони: 0877 702 162 и 0889 443 858 или ни пишете!