wajna_nowina

Уважаеми клиенти,

За да Ви бъдем максимално полезни, когато посетите нашия магазин ПЕРДЕТА PARADISE, е добре да носите със себе си снимки на помещенията, за които ще избираме пердетазавеси или щори. По този начин ще можем да Ви предложим най-подходящото цветово решение. Също така бихте могли  да вземете мостра на конкретен цвят, с който ще трябва да се съобразим при избора на пердетата.

Ако желаете може да вземете ориентировъчни размери на прозорците –дължина и височина от тавана до пода, като корнизите, по правило е добре да излизат поне с по 25 см от двете страни, а най добре от стена до стена, ако разбира се помещението го позволява.

Ако изборът за вас са щори – римски, ден и нощ, роло, дървени  или скрийн, може да вземете размери на външната част на дограмата. Добре би било да направите и снимка на прозорците.

С тези размери и избора, който направите в магазин за ПЕРДЕТА PARASIDE, ще може да ви направим ориентировъчна оферта.

Разбира се, ще дойдем при вас на размери  за корнизи, щори или пердета, а също може да Ви донесем и мостри на платове, за да може да ги хармонизираме максимално добре с останалата част от вашия интериор.

Ако имате въпроси или желаeте да дойдем Ви посетим, не се колебайте да ни се обадите.

Очакваме Ви.